Hyresbostäder och lokaler i Vingåker

Borgstenen förvaltar ett bestånd av fem fastigheter i Vingåkers kommun. Som en av Vingåkers privata hyresvärdar satsar vi på att erbjuda bostäder och lokaler med god standard i centrala lägen. Vi hyr ut lägenheter, lokaler, förråd och parkeringsplatser i varierande storlekar belägna mitt i Vingåkers centralort med promenadavstånd till järnvägsstation, centrum och övrig service. Här hittar du våra lediga lägenheter och lokaler som uthyres just nu.  

Våra hyresrätter har stambytts på 1990-talet och har därefter löpande underhållits. Alla hyreslägenheter har bredband via fiber. Fastigheterna har en låg miljöpåverkan tack vare att de värms upp via fjärrvärme. Biobränslet som används för detta kommer från Vingåker med omnejd.

Vingåker ligger naturskönt beläget i västra Sörmland med närhet till natur, fritidsaktiviteter och ett rikt kulturutbud. Kommunen erbjuder goda kommunikationer till flera stora städer. På under en timmes pendlingsavstånd finns Örebro, Norrköping och Eskilstuna. Till Stockholm tar man sig enkelt med tåg på en timme och tjugo minuter.

Även om det inte skulle finnas lediga lägenheter för tillfället är du alltid välkommen att göra en intresseanmälan så hör vi av oss när det dyker upp lediga hyresrätter.